Forum khas untuk pengguna dan peminat enjin GSR/MIVEC generasi kedua
 
HomePortalFAQSearchRegisterLog in
"MAJLIS BUKA PUASA" 'UNITE FOR MOTORSPORT' ANJURAN BERSAMA : GREV CLUB & GSRTERBALIK (GSR.MY) & MIVEC PERFORMANCE GROUP"

Share | 
 

 ESPN Live on PC

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 1040
Points : 1123
Join date : 11/05/2010

PostSubject: ESPN Live on PC   Sun Jun 13, 2010 1:35 pm

Back to top Go down
http://gsrterbalik.forumms.net
robel
Members
Members
avatar

Posts : 830
Points : 857
Join date : 12/06/2010
Location : bp-pasir gudang

PostSubject: Re: ESPN Live on PC   Tue Jun 15, 2010 7:43 am

Admin wrote:
nk tgk bola?
xde Astro?
meh lyn cni... Very Happy Very Happy
http://www.zahipedia.com/2010/05/05/fifa-world-cup-2010-south-africa-live-online/
clear x ni mod??
t buffer lak..
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 1040
Points : 1123
Join date : 11/05/2010

PostSubject: Re: ESPN Live on PC   Tue Jun 15, 2010 10:59 am

robel wrote:
Admin wrote:
nk tgk bola?
xde Astro?
meh lyn cni... Very Happy Very Happy
http://www.zahipedia.com/2010/05/05/fifa-world-cup-2010-south-africa-live-online/
clear x ni mod??
t buffer lak..
bergantung pd anda pnye connection line, klu streamyx insyaAllah takde mslh, ambe pki berukband kalau ari ujan buffer gak, klu line clear aspecially line tgh mlm game ke 3 tu mmg super clear la... same plk tu time dia mcm dlm tv tp klu buffer maybe akan lmbt ckitla mse dalam tv n dalam kom.
Back to top Go down
http://gsrterbalik.forumms.net
robel
Members
Members
avatar

Posts : 830
Points : 857
Join date : 12/06/2010
Location : bp-pasir gudang

PostSubject: Re: ESPN Live on PC   Tue Jun 15, 2010 7:45 pm

Admin wrote:
robel wrote:
Admin wrote:
nk tgk bola?
xde Astro?
meh lyn cni... Very Happy Very Happy
http://www.zahipedia.com/2010/05/05/fifa-world-cup-2010-south-africa-live-online/
clear x ni mod??
t buffer lak..
bergantung pd anda pnye connection line, klu streamyx insyaAllah takde mslh, ambe pki berukband kalau ari ujan buffer gak, klu line clear aspecially line tgh mlm game ke 3 tu mmg super clear la... same plk tu time dia mcm dlm tv tp klu buffer maybe akan lmbt ckitla mse dalam tv n dalam kom.
berukbandol aku mcm harem la cip... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: ESPN Live on PC   

Back to top Go down
 
ESPN Live on PC
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
GSRTerbalik :: Sembang-Sembang :: Sembang Sukan-
Jump to: